MŰISZ Iskolaszövetkezet

Karriert kezdeni még sosem volt ilyen szórakoztató – A Knorr-Bremse Gyakornokok Éjszakáján jártunk

2018. március 20. 16:01 - MŰISZ Diákmunka

Február 22-én rendezte meg a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest az első Gyakornok Éjszakáját, ahol az érdeklődő diákok kötetlenül ismerkedhettek meg a vasúti fékrendszereket fejlesztő gyártó nemzetközi vállalattal. Az eseményt természetesen a MŰISZ Iskolaszövektezet is meglátogatta – élménybeszámoló következik!

Csütörtök délután már valószínűleg nem sok diák tölti szívesen az idejét azzal, hogy olyan komoly dolgokon gondolkodjon, mint a jövő vagy a karrierépítés, de így is sokan összegyűltek az V. kerületi Loffice-ban, ahol Knorr-Bremse Budapest az első Gyakornokok Éjszakáját tartotta, hogy a munkavállalás előtt álló fiatalok lássák, miért is érdemes náluk dolgozni. A programot nagyjából fél hatkor kezdtük el, addig ismerkedésre és beszélgetésre volt lehetőség, illetve arra, hogy megkóstoljuk a Házikó ételfutár friss és egészséges ételeit.

p1015719.JPG

Az estét a Knorr-Bremse Budapest egy általános bevezetővel kezdte, ahol megismerhettük a cég történetét, és azt, hogy pontosan mivel is foglalkoznak. De ne úgy képzeljétek ezt el, mint egy szokásos, unalmas prezentációt, ugyanis a szervezők sok-sok humorral, kvízkérdéssel és nyereményjátékkal gondoskodtak arról, hogy a száraz infók könnyen fogyaszthatóak legyenek, az idő pedig csak úgy repült. Az utolsó kérdésért a fődíj egy minihűtő volt, ami a képen már új, boldog tulajdonosával látható.

p1015701_1.JPG

Ezt követően három területet lehetett közelebbről megismerni. Ki-ki a maga érdeklődésének megfelelően választhatott a mérnöki, az informatikai és a beszerzési osztályok előadásai közül, amelyek szintén nagyon érdekfeszítőek voltak, és jó hangulatban teltek, kiindulva a sok nevetésből és vidám alapzajból, ami ekkor is bejárta a termet.

p1015710.JPG

A végén a résztvevőknek lehetőségük volt még egy kicsit falatozni, beszélgetni és csocsózni, mind a többi diákkal, mind a Knorr-Bremse kollégáival, valamint az arra kijelölt asztalnál regisztrálhattak is annak érdekében, hogy nemsokára a MŰISZ Iskolaszövetkezet megkeresse őket egy gyakornoki állásajánlattal. Hallottatok már olyanról, hogy bio hamburgerevés közben szerzett valaki jól fizető, izgalmas gyakornoki melót egy nemzetközi cégnél? Hát, most már igen.

p1015652.JPG

Ha szeretnéd Te is jobban megismerni a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest vállatatot, nézd meg weboldalukat, ha pedig éppen diákmunkát keresel, nézd meg további gyakornoki lehetőségeiket a MŰISZ weboldalán!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muiszblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9613705348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása