MŰISZ Iskolaszövetkezet

Lazítanál még egyet iskolakezdés előtt? Akkor nézd meg a nyár legjobb filmjeit!

2017. augusztus 09. 14:49 - MŰISZ Diákmunka

A mozi szuper dolog. Van popcorn, hatalmas vászon, és még légkondi is. Ha sulikezdés előtt szeretnéd a szabadnapodat egy jó filmezéssel eltölteni, mozdulj ki a laptopképernyő elől! Vendégeld meg magadat egy jó mozizással, és nézd meg a nyár legjobb filmjeit! És hogy melyek is ezek? Máris mutatjuk!

Minden, minden

Kezdjünk rögtön egy olyan filmmel, ami a romantikusabb lelkeknek kedvez. A Minden, minden Nicola Yoon nagy sikerű regényének filmváltozata, amiben Maddy, a főszereplő egy betegség miatt nem hagyhatja el otthonát, nem érintkezhet a külvilággal. Egy nap azonban új srác költözik a szomszédba, aki mindent megtesz azért, hogy elnyerje a lány szívét, és kész arra, hogy - bármi áron - megmutassa Maddy-nek, milyen csodálatos is a külvilág. Ha tetszett annak idején a Ha maradnék... vagy a Mielőtt megismertelek, ezt se hagyd ki!

 

Annabelle 2: A teremtés

A nyárvégi filmszezon a horror kedvelőire is gondolt! Az Annabelle első része 2014-ben aratott nagy sikert, idén augusztustól pedig már a magyar közönség is láthatja a folytatást. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy bezárnak egy árvaházat, befogadják az összes árva kislányt. De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának… Brrrrr!

Az Emoji-film

Külföldön már most a történelem legrosszabb filmjeként hivatkoznak a kritikusok a frissen megjelent animációs mesére, de emiatt talán még érdemesebb megnézni, hiszen így garantált, hogy a film alatt mindenkinek sírva nevetős sárga fejecske válik az arcából! Az Emoji-film pontosan arról szól, amire gondolnánk: a hangulatjelekről, amik az okostelefonok belsejében lapulnak, és amik segítik az embert kifejezni, kommunikálni. Az emojik világa kedves és boldog, ám egy nap egyikük ki akarja deríteni, hogy mi van az ő lakhelyükön túl. Kalandos vándorútra indul tehát, amely során ő és társai egyre veszélyesebb alkalmazásokkal kerülnek szembe.

Valerian és az ezer bolygó városa

Luc Besson igazi legenda a filmkészítés mesterei között - ő írta az Elrabolva-filmek forgatókönyveit, és ő rendezte a Leon, a profit, csak hogy néhány kiemelkedő munkáját megemlítsük. 2017 nyarán új filmmel tért vissza, amely egy tinivígjáték és egy sci-fi tökéletes keveréke. Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja. A dolgok pedig akkor kezdenek még inkább bonyolódni, amikor az egyik közös küldetésük során rájönnek, hogy egy másik bolygó nagyvárosában azon munkálkodnak, hogy elpusztítsák az emberiséget.

 

Pénz kellene a mozizáshoz? Akkor látogass el a MUISZ.HU weboldalra, és válogass a jobbnál jobb diákmunkák közül!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muiszblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9012730680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása